0 0

Кои са новите тенденции в банята?

Ако сте сред хората, които държат на модерната визия в банята си, без съмнение ще се радвате да научите актуалните тенденции за тази част от дома си. Именно тях ще ви представим, като ще обърнем внимание на популярните цветове и десени. Последните можете лесно да приложите благодарение на сериите плочки за баня от KAI Group, които предстои да разгледаме в следващите редове.

 

Модерни решения за банята с неутрални цветове

Salsa

Изграждането на всеки интериор започва с избора на основна цветова гама. За да бъдете в крак с модните тенденции в банята, ви съветваме да се насочите към неутралните сиви и бежови тонове. Новите колекции с плочки за баня на Kai Group са именно в тези цветове. 

  • Заложете на изчистената и балансирана линия със серията за баня Salsa. Плочките от колекцията са представени в сив и бежов вариант. Ще ги откриете във формат 25х50 см. Можете да комбинирате ахроматични и едноцветни десени и по този начин категорично да прогоните еднообразието от банята си, без да губите усещането за хармония
  • Монохромните решения, също обагрени в актуалните сиви и бежови нюанси, ще превземат банята ви с помощта на серия Mystic. Леките разлики в лицевите повърхности на плочките осигуряват плавен преход между отделните текстури, за да дадат един елегантен завършек на помещението.  

 

Текстила все по модерен в интериора

Lina

Още една актуална за банята тенденция са плочките с текстилен ефект. Тези керамични облицовки несъмнено са сред най-впечатляващите и модерни решения. Текстилът е все по-широко застъпен, а серия Lina ви позволява да го превърнете в акцент и във вашата интериорна визия. Текстилните мотиви са пресъздадени върху плочките от серията в четири различни вариации. Редуването им създава впечатление за стена от малки квадратни плочки с повтарящи се на случаен принцип фигурални композиции. Същите изпъкват на фона на едноцветните основни плочки от колекцията. Серията се предлага в размер 25х50 см.

 

Пачуърк дизайнът - още един ключ към актуалността в банята

maiolica

Техниката пачуърк е добрe позната сред хората, които обичат сами да изработват декоративни изделия за дома си. Парчета плат с различни шарки се пришиват заедно и така могат да се направят много симпатични украшения за интериора. Обмисляйки подобна идея обаче, вероятно трудно си я представяте реализирана в мокрите си помещения.

Решението идва с колекцията плочки за баня Maiolica, която е вдъхновена от художествената керамика, носеща същото име. Принтът, изобразен върху повърхността на плочката, реалистично пресъздава така модерния в днешни дни пачуърк дизайн. Можете да изберете измежду сива и бежова гама на колекцията, която се предлага като фаянсови плочки, качествено отпечатани върху формат 30х60 см.

 

Нежен тренд в банята с изящни листа

Varese

Когато говорим за модни течения в интериора, природата е още един неизчерпаем източник на вдъхновение. Затова не е случайно, че сред водещите в момента тенденции за банята своето достойно място намират и нежните принтове с листа. Деликатното им присъствие можете да си осигурите с декорните плочки за баня от сериите VareseиBolero.

  • Основните плочки на колекция Варезе са с размер 30х60 см и имитират бетон. Те се допълват от два декора, залагащи на нежни листа и артистичен пачуърк. Серията е удачно решение не само за модерен, а и за ретро интериор в банята.
  • Серия Болеро впечатлява с изтънчената си и семпла визия. Тя е вдъхновена от последните тенденции и представлява нежно съчетание на актуален бежов цвят, флорални декори и цимент. Серията е подходяща за всички, които обичат неутралните тонове и изчистения дизайн.

 

Стилна баня с релеф и блясък

Плочките с релефна лицева повърхност ви предоставят поредна възможност да очаровате с модерната визия на банята си. Прекрасен избор тук са сериите Mystic и Мотиво, предлагани в сива и бежова гама.

Mystic

  • Еднолицевите плочки от колекция Mystic ще откриете в размер 20х50 см. Умело можете да ги комбинирате с две разновидности на декор. Използвайте плочките от серията с брокатен ефект, за да внесете изящен блясък в банята си. Релефно очарование пък ще постигнете с помощта на повърхностите, наподобяващи тънки хоризонтални линии.

  • При колекция Мотиво основните плочки също са с големина 20х50 см. Техните гладки повърхности също могат да се съчетаят с два декора. Плочките, изпъстрени с диамантени фигури, ще внесат елегантна бляскава визия във всяка баня. Допълнете визията с хоризонтални широки релефни линии, за да постигнете перфектно завършената актуална картина.    

Разгледайте и останалите колекции плочки за баня на KAI Group и изберете своя начин да внесете модерен полъх в банята си!

Назад
© Developed by CommerceLab