0 0
Колекции в цветовете на 2021 Pantone Тирол 60х120R/60х60/30х60, Майолика 30х60, Декор пачуърк 25,5х75,5
Серия Мотиво Плочките от серия Мотиво 20х50 са в класическата бежовата и сива гама, а двата декора в колекцията дават възможност за създаване на разнообразни дизайни, като могат да бъдат използвани по отделно или да се съчетаят заедно.
Серия Утопия Топлите бежов и кремав цвят на плочките от серия Утопия 25х40 ще направят банята спокойно, уютно и предразполагащо към почивка място.
Модерен интериор Моделите с дървесен дизайн са тенденция в керамичните продукти вече няколко години. Вдъхновени от този дизайн, бяха създадени серии керамични плочки с разнообразни размери, повърхности и цветове. Разгледайте колекциите
Гранитогреси в размер 60х60 Развитието на технологиите превръща гранитогреса в настилка, която пресъздава красотата на естествените материали, но благодарение на предимствата си гранитогресните плочки са сред предпочитаните продукти на пазара. Устойчивостта на студ, влага, надрасква
Публикации
Cersaie 2019

За поредна година най-големият български производител на фаянс, теракот и гранитогрес
КАИ Груп ще участва на престижното международно изложение – Cersaie. Събитието се
провежда ежегодно в италианския град Болоня и тази година ще се проведе в периода 23-27 Септември 2019 г.

Прочетете повече
Използване на гранитогреса в двора и градината

За създаване на уникалност във вашия дом, двор или градина допринася почеркът, с който оформяте вътрешността на дома, двора и градината. Тук ще се спрем на екстериора, тъй като във всеки двор има пътеки, кътове, барбекю площадки, които се открояват със стилна облицовка и настилка. 

Прочетете повече
Осми печеливш от томболата - “КУПИ И СПЕЧЕЛИ” 2018

Здравейте приятели,

С радост ви съобщаваме, че на 12 ноември 2018 г. (понеделник), в присъствието на нотариус, беше изтеглен осмият печеливш от регистриралите се за участие в организираната от КАИ Груп томбола – „КУПИ И СПЕЧЕЛИ“. 

Прочетете повече