0 0

Mohawk Industries отчeтe рекордни резултати

Отлични резултати бяха отчетени от сегмента „Керамични настилки – заводите на American oleander, Dal-Tile, Emilgroup, KAI group, Kerama Marazzi, Marazzi, Ragno и Polcolorit - Ceramica Marconi с производствени мощности в САЩ, Мексико, Италия, Испания, България, Полша и Русия.

Продажбите са нараснали от 3.175 млрд.USD през 2016 г. до 3.405 млрд. USD през 2017 г. (+ 7%, което представлява 36% от продажбите на Mohawk Industries); приходите от дейността достигат 545 млн. USD (16% от продажбите) от 2016 г.

Тези цифри засилват позицията на многонационалния Американски холдинг като най-големият производител и дистрибутор на керамични плочки в света с водеща позиция на пазара в Северна Америка, Западна и Източна Европа и Русия. Резултатите през първото тримесечие на 2018 г. са също положителни.

Представяйки резултатите на пазара и пред акционерите, Председателят и Главен изпълнителен директор на Мохоук Jeffrey S. Lorberbaum посочи, че заслугата за тези резултати се дължи на силната организация и дългосрочните стратегии на групата,  подкрепени с инвестиции в размер на 6,6 милиарда USD за последните 5 години.

линк към статията: http://www.ceramicworldweb.it/cww-en/news/tiles/mohawk-industries-posts-record-breaking-results/

Назад
© Developed by CommerceLab