0 0

Шоурум КАИ София

 

КАИ отвори нов шоурум в София

На площ от 500 кв.м., разположена на две нива, презентацията на колекциите е ярко свидетелство за половинвековното пътуване на компанията към устойчивост, ангажираност и трансформация.

Шоурумът в сградата на Capital Fort представя красотата и разнообразието на керамичните плочки. Първият етаж показва различни жилищни пространства, елегантно декорирани с продукти в разнообразни форми, размери и дизайн. От спалня през кухня и трапезария, до фасада и открита тераса, KAI променя конвенционалната идея, че плочките принадлежат само на баните. Тази визуална презентация е доказателство за безкрайните възможности  на керамичните плочки.

Вторият етаж разкрива цялата продуктова гама, която KAI предлага -   различни размери, повърхности и дизайн на стенни и подови плочки, както и интересни декоративни елементи и мозайки.  За да отговори на очакванията на клиентите за качествен и модерен дизайн, и да достигне до всеки дом, KAI работи в тясно сътрудничество със специализирани дизайнерски студия в Италия и Испания.

Чрез внедряване на водещи технологии, KAI създава серии, които са предназначени да внесат елегантност, индивидуален стил и уют във всеки дом.

Двата завода на дружеството - Хан Аспарух Исперих и Хан Омуртаг Шумен, следват световните тенденции и създават своя собствена гама от висококачествени керамични продукти още от 70-те. С течение на годините, модернизацията, разширяването и  увеличаването на производствения капацитет, извеждат фирмата до заслужената позиция на пазарен лидер в България и региона.

От 2015 г, като част от най-големия производител на подови настилки в света и мултинационална група - Mohawk Industries, Inc.,КАИ непрекъснато разширява хоризонтите си. Компанията поддържа търговски отношения с повече от 25 страни в Европа и по целия свят. Групата има дъщерни дружества в Букурещ, Румъния (KAI Ceramics) и Солун, Гърция (KAI Greece).

Откриването на шоурума е покана за посетителите да разгледат модерните дизайни на KAI, разнообразието от продукти и да ги провокират да преосмислят ролята на плочките в интериора и екстериора.

Назад
© Developed by CommerceLab