0 0

Големи плочки – за елегантна и красива баня

Големите плочки в банята създават приятно усещане за простор и елегантност. През последните години търсенето на големи плочки за баня нарасна, а благодарение на новите технологии форматът им става все по-внушителен. С тях можете без усилие да си представите дизайна на вашата баня, а и поддръжката и почистването им са далеч по-лесни, тъй като имат по-малко фуги.

 

Новите серии за баня на КАИ ГРУП

Новите серии плочки за баня на КАИ ГРУП вече са с размери 25.5х75.5 см, а две от сериите са ректифицирани с размер 24.4х74.4 см, което ги прави наистина впечатляващи. Дизайнът им следва последните тенденции в интериора – сериите имат варианти с 3D структури, модерни принтове и актуални цветове, с които да постигнете хармонична и същевременно ефектна визия за вашата баня. Ректифицираните плочки  гарантират съвършени прави ръбове и могат да се поставят плътно една до друга, за да се получи елегантна, изискана стена, която не е насечена от линиите на фугите.

И още нещо важно: когато избирате и комбинирате различни цветове и елементи от една и съща серия, можете да създадете перфектната баня, без да сте професионалист и без риск да объркате нещо.

 

Мрамор и стил със серия Valley

Серия Valley ще зарадва всички почитатели на мрамора, без да им се налага да имат бюджет за истински мрамор, но в същото време ще имат баня, с дизайн, напълно идентичен със скъпия естествен материал. Плочките са гланцови, в две цветови гами и четири нюанса: светло бежов, бежов, светло сив и сив. Към светлите цветове  са добавени 3D структура Waves, чрез които можете да имате  красиви, леки триизмерни вълни в банята си. С останалите декори - Valley Art (бежов), Geometric и Patchwork (сиви) – ще създадете разнообразие по ваш вкус и ще подчертаете различните зони в помещението.

Към серията се предлага гранитогрес 45х45 см за пода, но ако сте почитатели на тенденцията Mix&Match, можете да изберете красиви плочки с дървесен дизайн, които да придадат усещане за топлина във вашата баня.

 

Класически бял мрамор от Карара със серия Bianco

Серията Bianco е със същия формат, но видът на мрамора е добре познатия  мрамор от кариерите на италианския град Карара – бял, със сиви жилки. Такава баня притежава вечен и непреходен стил, съчетан с класически 3D елементи с триизмерни вълни или плавни линии. Декорите са флорални, изпълнени със злато и платина, или геометрични – красива мозайка в различни цветове, напълно в тон с последните дизайнерски тенденции в обзавеждането за баня.

 

Мекота и уют от природата със серия Tempera

Серията Tempera, с дизайн на естествен травертин и гланцова повърхност е в размер 24.4x74.4 R, допълнително ректифицирана. Можете да избирате между двата топли, модерни нюанса: кафяв и беж. Вариантите, с които да разнообразите помещението и да получите перфектен стил, са 3D релефи и декори с разнообразен дизайн – тропически листа,  актуални геометрични комбинации и мозайки. Тази серия също предлага гранитогрес, който повтаря цветовете на стената, но ние предлагаме да я комбинирате като използвате за под някои от нашите многобройни серии дървени планки. Резултатът  - следвайки популярната тенденция Mix&Match – е баня с усещане за потапяне сред природата, мека, елегантна и светла.

 

Красотата на камъка със серия Epoca

Серията Epoca наподобява съвършено дизайна на естествен камък. Тя е в размер 24.4x74.4 R и също е ректифицирана. Предлага се в три естествени цвята – натурален, бежов и сив. Към всеки от тях се предлагат добавени декори с  пачуърк или флорални елементи, интерпретирани в мозайка от хексагони, красиви цветя, листа.

3D структурата Epoca Stripes гарантира перфектен модерен, финален щрих във вашата нова баня. Подът е от гранитогрес в размер 45х45, но серията изглежда елегантно и в комбинация с плочки с дървесен дизайн, които внасят усещане за досег с природата и успокояват сетивата.

 

Структуриран камък със серия Sensi

Да, камъкът може да е топъл и това е ясно доловимо в серията Sensi. Тя интерпретира  красотата на естествения камък, има  матов финишинг, и няколко различни структури, които добавят дълбочина и създават естествена, мека атмосфера. Цветовете, сред които можете да избирате, са светло бежов, беж и таупе. Актуалните 3D структури са с изчистени линии или с оригинален зиг заг. Декоративните елементи са модерен пачуърк с фини геометрии в цвят бордо, лек принт с допълнително нанесени материали, актуални дизайни и елегантни линии, съчетани в една прекрасна серия с модерен дизайн.

Разберете повече за новите серии на КАИ ГРУП на https://www.kai.bg/, както и на https://www.ceramica-fiore.com/.

Назад
© Developed by CommerceLab