0 0

Цвят на годината от Pantone & плочки – как да ги използвате във вашия дом

PANTONE 17-5104 Ultimate Grey е емблематичен за солидни и надеждни елементи, които са вечни и осигуряват здрава основа. Цветовете на камъчетата на плажа и природните елементи, чийто изветрял външен вид подчертават способността им да издържат на изпитанията на времето, UltimateGrey тихо уверява, насърчавайки чувствата на спокойствие, стабилност и устойчивост.

Сивото е един от най-популярните цветове за декориране на дома, тъй като е универсален, вечен неутрален цвят, който никога не пропуска да добави изтънченост към всяко съвременно пространство. Това е класически избор за интериори поради способността си да бъде съчетан с редица други цветове - с толкова много нюанси, от които да избирате. В него има нещо, което да отговаря на всички вкусове.

Сивите кухни се превърнаха в популярна тенденция, тъй като цветът е много гъвкав и вечен, което гарантира, че ще подобри всяко кухненско пространство. Сега сивият цвят може да се добави по много начини - чрез избор на плочки за пода /стените в този цвят, боядисване на стената или просто чрез добавяне на различни елементи в сиво.

Баните не са изключение - ако се спрете на сиво, то винаги ще работи. Схемата за сива баня се нарежда високо в стил - метъра, но също така помага да се създаде усещане за спокойствие, което трябва да е присъщо за банята, а и перфектно се комбинира с ярки елементи. Сивото не е просто стилен, а и практичен вариант, което го прави идеален избор за бани.

Сивите плочки за баня се предлагат в много нюанси, за да отговарят на всяко изискване за дизайн на банята. Към тях има и разнообразни дизайни и покрития, като например от обикновени сиви плочки до такива наподобяващи естествен камък. Те ще придадат освежаващо моделно излъчване на банята, а същевременно са и лесни за поддръжка. Избирайки плочки, това може да даде на вашата баня меко, модерно освежаване, като същевременно ще лесно за поддръжка.

За да засилите усещането за простор, изберете гланцови сиви плочки или за интересен контраст, изберете бели плочки, но използвайте сива фугираща смес за плочки. Плочките с циментов дизайн са подходящи за различни интериорни стилове. Те изглеждат страхотно в дома, придавайки му модерна визия. От друга страна, можете лесно да добавите усещането за естествен камък с плочки с визия на камък, които усъвършенстват пространството с нотка на елегантност.

Съвети за дизайн:

Ако не можете да изберете между студени или топли неутрални цветове за вашия дом, то поздравете greige. Това е оттенъкът, който получавате, когато смесите сиво (студен тон) с бежово (топъл нюанс). Резултатът е баланс между две екстремни цветни температури.

Цветът работи добре с модерния дизайн - като едновременно актуален и класически, greige не ви ограничава, а напротив - освобождава ви да експериментирате с креативни цветови комбинации и смели цветове.

В нашия YouTube канал може да разгледате видеата ни с идеи за различни простраства с плочки в сиво - вдъхновени от PANTONE 17-5104 Ultimate Grey

KAI Group YouTube Channel

 

 

Назад
© Developed by CommerceLab