0 0

Уютен дом през зимата!

Всеки сезон носи своето настроение, приканвайки ни да му се насладим. С идването на зимата искаме домът ни да бъде уютно място, което още с влизането в него, да създава усещане за топлина и спокойствие.

Материалът, който винаги е бил и ще остане актуален, благодарение на топлината и уюта, с които дарява дома, е дървото. Безспорните му предимствата на интериорен елемент водят до разработването на висококачествени, здрави и лесни за поддръжка керамични плочки, които успешно имитират дървесината и внасят хармония в дома. Моделите с дървесен дизайн са тенденция при керамичните продукти през последните години.

Широката гама от цветове на дървото са неизчерпаем източник на творческо вдъхновение. Гранитогресните плочки с дизайн на светла дървесина освежават изключително много жилищното пространство и оптически увеличават помещението, правейки го да изглажда по-светло и просторно. Сериите плочки, които имитират тъмно дърво са подходящи за домове с класически интериор. Те внасят стил и класа в атмосферата на дома. Комбинациите от цветове, повърхности и дизайни са безкрайни. Различните дизайни на керамичните плочки могат да бъдат смесвани и подреждани по разнообразни начини, което не би било възможно при употребата на естествено дърво.

Когато създавате дизайна на жилището си почерпете вдъхновение от красотата на зимата, създайте интериор по ваш вкус, създайте хармония в дома си и го изпълнете с положителна енергия и добро настроение.

 

Назад
© Developed by CommerceLab