0 0

Поканете усещането за топлина у дома с гранитогрес с дървесен дизайн от KAI Group

Alpino brown 15.5x60.5

Дървото е предпочитан материал за много домакинства, тъй като внася несравнима топлина и уют в облика на жилището. Този материал обаче има някои недостатъци, които го правят неподходящ за приложение във всяка стая у дома. Освен че по-лесно задържа петна в сравнение с други материали, дървото е податливо и на разрушителното въздействие на влагата, която го превръща в недостатъчно устойчиво и дълготрайно решение за кухнята и банята например.

За радост на любителите на уютната обстановка у дома, на пазара вече има решение, което среща топлите дървесни тонове с устойчивото и практично присъствие на гранитогреса – представяме ви гранитогрес с дървесен дизайн от KAI Group!

 

 

Какви са ключовите предимства на гранитогреса с дървесен дизайн дървесния гранитогрес?

Pine brown 20.4x120.4

Дървесният гранитогрес от KAI Group е отлично решение за модерните жилища, в които е важно усещането за уют да не бъде за сметка на устойчивостта и дълготрайността на материалите. На първо място гранитогресът имитира съвършено дървесни тонове и това го превръща в подходящ материал дори за помещения като дневната, спалнята или пък детската стая. На кухнята и банята пък дървесният гранитогрес ще придаде по-гостоприемно излъчване, като създаде усещане за топлина и комфорт още на прага на стаята.

Друго ключово предимство на гранитогреса, пресъздаващ естествено дърво, е това, че той може да има както вътрешно, така и външно приложение – като част от облика на терасата или верандата например.

И това съвсем не е всичко! Със своите изчистени линии, тези гранитогресни плочки ви помагат да постигнете симетрично и хармонично излъчване на помещенията в своето жилище. От гледна на дълготрайността им също не срещаме компромис – те са устойчиви на продължително използване, което ги прави подходящи за поставяне в предверието и коридора.

Какви други предимства има гранитогресът, имитиращ дървени настилки? Научете повече, като разгледате вдъхновенията, поместени в следващите редове!

 

Серия Alpino – елегантно решение, подчинено на неутралната гама

Alpino grey15.5x60.5

Ако сте почитатели на неутралните тонове в интериора, то серията Alpino от KAI Group е точното решение за Вас! Плочките са с размер 15,5 х 60,5 см и се предлагат в сиво, бежово и кафяво, така че паснат перфектно в модерните жилища, подчинени на неутралните землисти нюанси.

Това, с което серията Alpino наистина ще Ви очарова обаче е декоративната плочка с атрактивен дизайн, която можете да използвате като стилен акцент на стената, а защо не и като своеобразен килим на пода? Различните приложения на декоративната плочка в интериора Ви позволяват да постигнете и различни ефекти – в кухнята тя може да придаде елегантност на обзавеждането като се превърне в стилен кухненски гръб, докато в хола например може да възприеме формата на килим и по този начин да завърши топлия облик на помещението!

 

Bohemia – придайте шаби-шик или рустик чар на интериора

Bohemia white 15.5x60.5

Серията Бохемия има визията на състарено дърво с акценти в бяло, зелено или синьо. Това я прави подходяща за любителите на по-хладните земни нюанси, които успокояват сетивата и създават усещане за комфорт. Ето защо серията Бохемия е чудесно решение за хола, спалнята и дори детската стая, като може да се съчетае лесно с други елементи от интериора в рустик стил или шаби-шик.

Макар винтидж нотките да са в основата на дизайна на тези плочки, стилното им присъствие в помещението не отнемат от впечатлението за добре поддържано и модерно жилище. Нещо повече, те позволяват да придадете ретро очарования дори на помещения като банята и кухнята, които сме свикнали да се отличават с максимално изчистен дизайн.

 

 

Norfolk – за любителите на натурализма

Norfolk light beige 20.4x120.4

Модерен прочит на класическите землисти нюанси – именно това предоставят гранитогресните плочки от серията Norfolk. Те са с по-голям размер 20,4 х 120,4 см, като се предлагат в три цвята – бежово, кафяво и светло бежово. Гранитогресните плочки от тази серия имитират съвършено дървесните тонове, което ги прави предпочитано решение за помещенията, в които стремежът е ориентиран към създаване на максимален уют, а именно дневната и спалнята. Чрез приятните си цветове и ненатрапчиво присъствие серията Norfolk придава на всяко помещение усещане за простор, съчетано с натуралистичен чар!

 

 

Pine – магията на суровото дърво

Pine beige decking 20.4x120.4

Серията Пайн има елегантно натуралистично излъчване, което създава очакване за ухание на истинска дървесина! Плочките от тази серия имитират сурово бичена дървесина, което ги прави отлично решение за тераси, веранди и декинг пространства. Цветовете, в които се предлагат са бежово, кафяво и сиво, така че плочките да се превърнат в неутрална основа за по-ярки и открояващи се акценти. Те са с размер 20,4 х 120,4 см, като могат да наподобяват и структурата на дървесната настилка, която традиционно срещаме на откритите външни пространства като басейни например. Ето защо са изключително подходящи за приложение на открито – за тези от вас, които търсят идеи и вдъхновения за външните пространства около своя дом.

 

Bergen – скандинавските нотки, които успокояват сетивата

Bergen beige 15x90

Тези плочки са с размер 15x90 см, а дървесните им десени носят скандинавски нотки и декор, който среща различни повърхности и форми. Това прави плочките от серията Bergen подходящи за модерни жилища, насочени към постигане на елегантен минимализъм в интериора, разчупен от приятните акценти на дървесния декор.

Освен че ще се харесат на тези от вас, които мечтаят за уюта и топлината на скандинавския интериор, тези плочки имат и друго ключово предимство – материалите, от които са произведени, не оставят въглероден отпечатък върху околната среда, а това ги прави отлично решение за жилища, създадени с мисъл и грижа за природата.

 

 

Carve – уютът на класическия паркет навсякъде

Carve beige 15x90

Плочките от серията Carve ще откриете с размер 15x90 см и разновидности от два цвята – бежов и кафяв. Те имат топли и меки дървесни нотки, които придават уют и гостоприемство дори на най-студеното помещение. Предлагат се в голямо разнообразие от лица, които създават усещане за сурова дървесина. За разлика от нея обаче, тези плочки могат да бъдат поставени дори и в банята. Представете си само съчетанието от изчистени бели стени и приятните топли нюанси на дървесния гранитогрес, който имитира перфектно естествено дърво. Невероятно, нали?

 

 

Разкрийте себе си в Mix & Match

Carve brown 15x90

Всяка от сериите има свое ключово предимство, но възможността плочките да бъдат съчетани е наистина вълнуваща, особено за почитателите на съвременния и разчупен интериор. Освен че ви насърчават да акцентирате върху различни части от дома си с помощта на декори, гранитогресните плочки, имитиращи дърво,от KAI Group ви позволяват да бъдете смели експериментатори, като вдъхнете живот на помещенията в неутрални нюанси. На помощ в тази задача идва концепцията, наречена Mix & Match (Комбинирай и Съчетай), чрез която можете да създадете още по-интригуващи акценти в своя дом. Така например можете да използвате плочки с елегантен дизайн от серията Carve  в своята кухня и да отделите визуално зоната за готвене като за нея изберете подходящите варианти от серия Alpino.

Mix & Match концепцията ви дава много повече – чрез съчетаването на различни плочки можете да оформите килим под спалнята, който да се откроява от останалата част от пода, или пък да създадете красиво пано на стената около огледалото в банята. KAI Group ви дава възможност не само да развихрите въображението си, но и да сбъднете всички свои смели идеи за дома!

Назад
© Developed by CommerceLab