0 0

Да поканим природата вкъщи.

Напоследък се забелязва тенденция за връщане към природата.

Благодарение на този тренд, материали като дърво или камък оглавяват списъка със задължителните елементи в интериорния дизайн на всеки дом през 2016.

 От друга страна,значителните подобрения по отношение на материалите, мастилата и технологиите, които се използват при печат в керамичната индустрия позволяват тези елементи от природата да оживеят и върху керамиката.

Гранитогресните плочки са по-твърди, по-устойчиви на надраскване и петна и поглъщат по-малко вода. Заради своя по-голям коефициент на износоустойчивост и по-голяма плътност, те издържат и на по-тежък пешеходен трафик, като този в жилищните и търговски обекти, което ги прави чудесен избор както за вътрешна, така и за външна употреба. Съчетанието от актуален дизайн и качество на материала, поднесени на достъпни за пазара цени,  позволяват на гранитогресните плочки да  се наложат като все по-популярна алтернатива на настилките от естествен камък,  естествен паркет, висококачествените ламинирани плоскости и винилини подови покрития.

В действителност, дървесният дизайн върху керимични повърхности изглежда все по-реалистичен и творческото му приложение в интериора на дома намира все по-креативно проявление. Дървесните текстури може да имитират изциклено, полирано, фосилизирано или старо, боядиано дърво и тяхното приложение не се ограничава само до пода, но и вече се полага и по стените.

Новите серии с дървесен дизайн в актуаления за пазара размер 15х60 в асортимента на KAI GROUP съчетават именно високото качество на гранитогресните плочки с последните тенденции в интериорния дизайн.

Колекциите Арека, Олив, Канела, Моринга , Жатоба и Юка съчетават разнообразие от дървесни текстури, които превръщат дома в уютно, красиво и, не на последно място, модерно място. Сериите се състоят от плочки с различни лица, които подсилват естествения ефект на дървото в природата. В допълнение, KAI GROUP обогати продуктовото си фолио и с  гранитогресни плочки във форма на хексагони и ромбове, които, подобно на размер 15х60, позволяват сериозен криетивен размах при полагането и дават свобода на всеки да остави своя собствен почерк в дома.

Назад
© Developed by CommerceLab