0 0

КАИ Груп участва в събитие посветено на деня на детето.

КАИ ГРУП и ХоумМакс отбелязаха заедно Международния ден на детето, като превърнаха магазините на хипермаркета в място за забавления. Събитието се състоя на 04 юни, тъй като е почивен ден и семействата имаха възможност да го посетят в пълен състав и родителите да пазаруват спокойно докато децата им се забавляват.

Празникът, който премина под мотото “Един дом, много идеи”, се състоя от 11 до 16 часа в съботния ден във магазините на Хоум Макс в страната. Всяко дете имаше шанса да нарисува мечтания дом или да го направи с разноцветни мозайки, предоставени от КАИ ГРУП. Със стартирането на събитието се намериха желаещи малчугани, които наредиха първите къщички с парчетата цветна мозайка.

Заразени от ентусиазма на малките пакостници и родители се включиха с редене на мозайка и рисуване с водни бои и цветни моливи. За усилията си, малките участници получиха лакомство, подарък и бяха заснети с произведението си от любезните служители на ХоумМакс, за да могат да участват в конкурса на фирмата, който ще се проведе на фейсбук страницата на магазините.

Наградените за най-хубава рисунка или мозайка ще получат ваучер за покупка в ХоумМакс на стойност 50 лв.

Медиен партньор на събитието е онлайн телевизията "България он ер". Празникът се спонсорира с любезното съдействие на КАИ ГРУП, Оргахим, Армеец и ЦКБ.

Назад
© Developed by CommerceLab