0 0

ДЪРВЕНИ ПЛАНКИ ОТ КАИ НАВСЯКЪДЕ В ИНТЕРИОРА

Дървото е предпочитан материал за много домакинства, тъй като внася несравнима топлина и уют в облика на жилището. Този материал обаче има някои недостатъци, които го правят неподходящ за приложение във всяка стая в дома. Той по-лесно задържа петна и е податлив на разрушителното въздействие на влагата, което го превръща в неподходящо решение за кухнята и банята.

Със своите технически характеристики гранитогресът с дървесен дизайн от KAI е отлично решение за всеки интериор и екстериор. Той е идеален за модерните жилища, в които е важно усещането за уют да не бъде за сметка на дълготрайността на материалите.

Гранитогресите с дървесен дизайн са подходящи за много интериорни стилове, а богатото им разнообразие от цветове и размери ги прави предпочитан избор и неподвластна на времето тенденция.

Дървените планки от KAI имитират съвършено дървесните тонове и това ги прави подходящи дори за помещения като дневната, спалнята и детската стая.

 

Модерно излъчване във всекидневната

Със скандинавски нотки и декор, който е съчетание между различни повърхности и форми серия Берген (15x90 см) ще придаде модерно излъчване на всяко пространство. Декорът към серията може да си използва за оформяне на пътечка или акцент на пода или стената.

Съчетанието между серия Берген и цвета на годината “Бон Бон” ще придаде свежест на всекидневната.

Благодарение на актуалната си цветова гама серия Ботаник (20х120R см) веднага привлича вниманието. Към серията има декоративна плочка, с която може да създадете своеобразен килим на пода или да акцентирате върху стената. Серията се предлага в два  цвята – натурален и  сив, които чудесно се комбинират с цвета на годината.

 

 

Цветна детска стая

 Детската стая е идеалното място за смели комбинации между цветове и дизайни. Плочките с дървесен дизайн от серия Бохемия (15.5x60.5 cm) имат визия на състарено дърво и се предлагат в три цвята – бяло, зелено и синьо. Визията на плочките е интересно решение за детска стая, която може да бъде завършена с боя в цвят “Бон Бон”.

 

Обособен работен кът

Топлите и меки дървесни нотки с голямо разнообразие от лица на серия Карв (15x90 см) внасят усещането за сурова дървесина. Те са  подходящи за обособяването на уютен работен кът в дома. Може лесно да внесете и доза настроение, като комбинирате Карв с цвета на годината - “Бон Бон”.

 

 

Стилна и комфортна кухня

Използвани в кухнята и банята дървените планки ще придадат по-гостоприемно излъчване и ще създадат усещане за топлина и комфорт.

 Със своята модерна визия, актуални цветове и по-голям размер сериите Пайн (20.4x120.4 см) и Селтик (15х90 см) са подходяща настилка за кухнята. Комбинирани с цвета на годината ще внесат нежно модерно излъчване. 

 

 

 

Назад
© Developed by CommerceLab