0 0

Модерна визия в дома с широкоформатни гранитогреси и декори

Големият формат гранитогреси са модерен избор за всяко помещение, като създават усещане за простор. За ефекта допринася и ректификацията, която позволява използването на много тънка фуга. Повърхността им може да бъде сатен мат или полирана. За разлика от обикновените матови плочки, тези се отличават с изключително нежната си повърхност. Полираната повърхност засилва усещането за лукс и простор в помещението.

Декорите към широкоформатните серии гранитогрес са ефектен начин да подчертаем зона в помещението. Обособяването на тези места ще разчупи пространството и ще внесе настроение и свежо излъчване.

Непрекъснатият дизайн в декорите е тенденция, която ще направи впечатление. Декорът Reflection от серия Supreme в размер 60х120 R см няма да остави пространството незабелязано с актуалната си визия. Ясно изразените вени върху бялата основа създават впечатляващ ефект, който може да бъде подчертан от полираната му повърхност. Нежният на допир финиш на сатененият мат ще достави удоволствие при досег.

Тропическите мотиви внасят свежо настроение в интериора. Серия Ethernity има основна плочка с дизайн на мрамор в кремав цвят. Флоралният ѝ декор - Tropic се съчетава чудесно с естествен материал като дърво. Продължаващите тропически листа създават една цялостна картина. Чрез декора можем да подчертаем душ зона или да го съчетаем с мебели в подобен цвят, за да внесем настроение. Размера на плочките е 60х120 R. см. Те се предлагат в две повърхности - полирана и сатен мат.

Нежните флорални мотиви в пастелни цветове ще допринесат за спокойна атмосфера, в която ще намерите място за отдих, което ще бъде практично и стилно. Акцентирането на някоя от стените от домът ви, чрез декора на серия Line – Leaves, ще внесе модерно излъчване. Основната плочка има деликатен и изчистен мраморен дизайн, който прерфектно се съчетава с декора. Серията е в размер 60х120 R см. и се предлага в две повърхности – сатен мат и полирана.

Гранитогресните плочки от серия Quarry отлично възпроизвеждат красотата на мрамора, а светлият им цвят създава усещане за ред и спокойствие в помещението. Семплият дизайн на плочките ги прави подходящи за кухни, коридори, всекидневни и балкони, а с нежния им флорален декор ще внесете романтика в помещението.

Независимо дали искате да проектирате домът си по традиционен или модерен стил, използването на декоративни плочки със сигурност е добро решение за обновяване на интериора, внасяне на актуално излъчване и творческа изява. Поставянето на правилните плочки може да подобри не само външния вид на къщата, но и да добави харакер на пространството. 

Назад
© Developed by CommerceLab