0 0

Най-добрият избор за пространства с висок трафик - серия SP на KAI

Дизайнът на SP е изчистен и семпъл, което я прави лесна за съчетаване с всякакви интериорни и екстериорни решения. Предлага се в бежово, сиво и антрацит. Тези неутрални цветове позволяват различни комбинации.

Серия гранитогреси SP (Salt&Pepper) се предлага в два размера -  20х20 и 33,3х33,3 см. Плочките са практично решение за всички пространства чрез своята Full Body технология.

Серията има 4 различни дебелини -  7 мм, 8 мм, 12 мм, 13 мм.

Подходящи за полагане са както в закрити помещения, така и в открити пространства.

Неглазираният гранитогрес е с висок клас на износоустойчивост. Този тип гранитогрес е подходящ за поставяне на открити и закрити площи с интензивен трафик, поради факта, че повърхностният слой и основната маса на плочката, са едни и същи. По този начин ефектът на амортизация или "изтъркване" по повърхността на плочката е незабележим.

Серията разполага и с решение със структурни плочки. Те имат още по-голям коефициент на триене заради неравната си повърхност. Дебелината им е 8 мм и са добър избор за външно ползване.

Технологията SP е вечната класика при плочките. Със своя изчистен дизайн и отлични характеристики те са добър избор за всяко пространство.

Назад
© Developed by CommerceLab