0 0

Описание на нашите продуктови категории

Гранитогресни плочки

Изработени от загрята, рафинирана глина, изпечени при температури от над 1200 “C , гранитогресните плочки са все по-популярна алтернатива на традиционните настилки  от естествен камък и дърво. Те са по-твърди, по-устойчиви на надраскване и петна, издържат на по-тежък пешеходен трафик, като този в жилищните и търговски обекти, което ги прави чудесен избор както за вътрешна, така и за външна употреба . Гранитогресът е  универсална, широкоприложима настилка, с голямо разнообразие от цветове, дизайни, форми и размери, която се интегрира лесно във вашата всекидневна, спалня, кухня, коридор, градина или офис. Дървесни дизайни, циментови повърхности, естествени камъни като мрамор, травертин или гранит- всичко, което можете да намерите в природата присъства и в нашия асортимент. Нека му се насладим.

Подови плочки

Подовите плочки са традиционен избор сред настилките за дома или офиса, поради огромния  брой цветове, форми, размери и дизайни, в които се предлагат  на пазара. Те са оптималния  избор за всеки, който търси най-доброто съотношение  между качество, дизайн и цена.В нашия асортимент можете да откриете богат асортимент от  подови плочки в различни размери и дизайни, които дават неограничена свобода на вашето въображение и креативност,  при обзавеждането на дома или офиса. Последните новости в разработването на дизайна и влагането на  материали и мастила от най-високо качество, позволяват елементи от природата, като камък, дърво, мрамор и гранит да оживеят  върху подовата плочка. Можете да комбинирате  цветове и дизайни, да съчетавате размери и повърхности или да просто заложите на контрастта. Вярваме, че можем да отговорим на всяко ваше изискване.

Баня / Стенни плочки

Банята е е мястото, в което започва и свършва денят на всеки от нас. Нейната роля, като място за почивка на тялото и сетивата, са ключови за нашето добро здраве и самочувствие. Фаянсовите плочки са покрити с глазурен слой, който запечатва повърхността им, и ги прави водоустойчиви и лесни за почистване и поддръжка. С помоща на водещите технологии в керамичната индустрия, като дигитален печат, водно и диамантено рязане, тройно изпичане с платина или ветроза, всяка баня  е уникална и неповторима. Тя изразява  индивидуалния  стил и характер на всеки потребител. Ние залагаме на разнообразието във всички размери, цветове, дизайни, повърхности и декоративни елементи, за да дадем възможност на всеки да остави своя почерк в банята и да се наслади на релаксиращите моменти в нея.

Назад
© Developed by CommerceLab