0 0

Технология Smart Surface

Технологията KAI Smart Surface е иновация в производството на плочки. Тази технология повишава коефициента на триене (R), осигурявайки допълнителна безопасност и издръжливост на гранитогреса, като се запазва естетическата красота.  

Устойчивост на хлъзгане 

В основата на технологията KAI Smart Surface е нейната способност да повишава устойчивостта на повърхността на плочките при хлъзгане, дори при намокряне. Тя подобрява техните технически характеристики и потенциала им за полагане на места, които изискват най-високи стандарти за качество и сигурност, тъй като материалът на иновативната повърхност е вложен в дълбочина. Това са например зони с басейни и търговски помещения с интензивен пешеходен трафик.

Porcelain tiles Century 60x120 R

Без износване 

Произведените с най-съвременни технологии, серии гранитогреси от КАИ със Smart Surface повърхност осигуряват изключителна устойчивост на механични натоварвания, драскотини и износване; издържат на замръзване, огън, мухъл и UV лъчи. Всички характеристики и цветови свойства на гранитогресните плочки остават непроменени за дълго време при всякакви климатични условия.

Porcelain tiles Cortina 60x120 R

Универсални приложения 

Гранитогрес с повърхност Smart Surface са идеалното решение за места с интензивен трафик: ресторанти, обществени места, търговски центрове, плувни басейни, хотели и др. Технологията подобрява техническите характеристики на гранитогресните плочки, като ги прави добър избор за полагане на места, които изискват най-високи стандарти за качество и сигурност.

Porcelain tiles Chateau 60x120 R

Предимствата от полагането на плочки, произведени с помощта на технологията Smart Surface, са безспорни: сигурността се комбинира с всякакъв дизайн и мека на допир повърхност за функционалност и красота в интериорният дизайн.

Назад
© Developed by CommerceLab