0 0

Тенденция за по-големи гранитогреси в размер 60x120 R см

Гранитогресните плочки се характеризират с много малък процент на водопоглъщаемост в сравнение с теракота и фаянса. Това ги прави подходящи, както за вътрешно, така и за външно полагане. Почистват се лесно и са устойчиви на замърсяване и различни климатични условия. Могат да се поставят, както на пода, така и на стената, което ги прави предпочитан избор.
Плочките с големи формати, като 60х120 R см. са все по-търсени на пазара. Съчетавайки техническите характеристики на гранитогреса и визията на естествените елементи - камък, мрамор и дърво, те са добро решение за интериора и екстериора. Повърхността им може да бъде полирана, матова или сатен мат. Плочките с полирана повърхност са актуални и спомагат за внасянето на усещане за допълнителна осветеност. Това ги прави идеален избор за по-тъмни помещения. Плочките с матова повърхност са класически избор за всеки дом. Част от последните серии на KAI са изработени с технологията „Smart Surface“. Тя осигурява нежна повърхност и висока степен на противохлъзгане. Големите формати плочки винаги са ректифицирани. Това позволява използването на минимална фуга за постигане на по-голям естетически ефект. По-този начин визуално пространството не се накъсва.
Мраморният дизайн продължава да бъде актуален и да се използва във всяко помещение. Той внася усещане за лукс и може да се използва в различни интериорни стилове.  Серия Mykonos 60x120 R см. съчетава в себе си стилната визия и изчистения дизайн на мрамора. Предлага се с матова повърхност и е подходящо решение, освен за банята и за всекидневна и трапезария.

Серия Trieste в размер 60х120 R см. е добър избор за по-изчистени интериорни решения. Светлият цвят на травертина е подходящ за по-релаксираща обстановка. Повърхността на серията е матова и позволява използването ѝ на открито.

Циментът се използва най-често в индустриялният стил. Плочките с този дизайн показват незавършеността на материала по приятен начин. Чрез тях може да се внесе визията на цимента, но с нежна повърхност, която се поддържа лесно. Серия Subway 60х120 R см. е чудесен избор за постигането на този ефект. Може да избирате между три цвята – светло сиво, сиво и таупе, с които да постигнете желаната визия на помещението. Матовият завършек и Smart Surface технологията в плочките от серия Subway я правят подходяща за вътрешно полагане.

Гранитогресът навлиза все повече в интериора, като се използва не само като подово, но и като стенно покритие. Развитието на технологиите позволяват създаването на реалистичен дизайн, който трудно може да бъде различен от естествения материал. Голямо разнообразие от цветове и размери позволява лесното постигане на желаната визия на помещението.

Назад
© Developed by CommerceLab