0 0

Вентилируемa фасадa с широкоформатен гранитогрес KAI

Вентилируемите фасади стават все по-популярни в строителството на обществени и частни сгради. В същността си те допълват съществуващата стенна структура, като осигуряват необходимата защита от външни фактори. Надеждна топлоизолация, шумоизолация, хидроизолация, естетика както и лесната поддръжка са основните характеристики на тази система.

Топлоизолацията, която предлага такъв тип фасада е важен фактор за намаляване загубите на топлина през студените месеци от една страна, а от друга - спомагат за увеличаване на вентилирането, а от там и на охлаждането на сградата през лятото.

Вентилируемите фасади издържат на високи температурни амплитуди, което ги прави устойчиви във времето. Те имат дългогодишна гаранция, която прави инвестицията в тях ефективна.

В наши дни, все повече се обръща внимание на външният облик на сградата. Уникалната технология на вентилируемите фасади позволява използването на керамични плочки в конструкцията им, за постигане на максимален естетичен ефект. Широкоформатния гранитогрес на KAI в размер 60х120 R cm. е много подходящ за подобни проекти. Той се характеризира с голяма здравина и много нисък процент на водопоглъщаемост. Тези свойства го правят изключително подходящ и предпочитан за външна употреба. Богатият избор от дизайни и повърхности в колекциите на KAI  -  мрамор, цимент, камък и дърво, мат или гланц  -  допринасят за постигането на максимален резултат и завършват финалния облик на всяка сграда. Разнообразието от ректифицирани гранитогреси в размер 60х120 от последните колекции на KAI дава свобода в избора на архитекти, дизайнери и инвеститори за постигане на индивидуалност  във всеки проект.

Вентилируемите фасади успешно комбинират естетиката на гранитогресните плочи, и практичността на надеждната изолация.

Заповядайте в шоурума на KAI в София на адрес „бул. Цариградско шосе“ 90, където можете да разгледате системата на нашите партньори от BILDA/STOA и да се запознаете с конструкцията ѝ отблизо.

Назад
© Developed by CommerceLab